Iris Visser

In 2010 ben ik begonnen met het maken van bedrijfsfilms en uitleganimaties. Vers van de kunstacademie heb ik al doende geleerd hoe je een pakkend verhaal vertelt, samen met anderen tot mooiere dingen komt en dat ieder project anders is en een eigen aanpak nodig heeft. Die wisselende projecten, mensen en inhoud houden me scherp en nieuwsgierig!

Alhoewel ieder project anders is, kan ik inmiddels wel sneller de juiste vragen stellen om zo samen tot de kern te komen. Deze complexe informatie vertaal ik naar een passende visuele vorm. Tijdens het proces hou ik iedereen goed op de hoogte zodat de verwachtingen helder zijn. Communicatie en het nakomen van afspraken vind ik belangrijk voor een goede samenwerking.

Kennismaken?

Vanuit een eerste kennismakingsgesprek leer ik het project en team goed kennen. Door goed te luisteren en kritisch door te vragen komen we vaak snel tot een helder plan. Ik zoek daarbij naar een aansluitende vorm en team van specialisten. Ieder project is een unieke puzzel die ik met veel plezier probeer op te lossen!

Ik heb projecten gedaan binnen de geestelijke en fysieke gezondheidszorg, maar ook duurzame bouwprojecten, verschillende overheidsdiensten en het onderwijs, van basis tot universitair, heb ik leren kennen. Van ieder project leer ik weer iets nieuws.

Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen?

Ervaringen van anderen

"Het samenwerken met Iris was erg plezierig. Duidelijke en heldere afspraken. Een strakke planning en de verwachtingen goed weergegeven."
"Prettig zijn de duidelijke stappen waarin Iris werkt. H et creatief omzetten naar beeld en de mogelijkheid om eigen inbreng te geven zijn top."
Sandra Gijmink
Accare
"Iris and her team were diligent, professional and creative. They grasped our complicated brief quickly and produced very impressive results, on time and within budget."
Nicholas Kent
OpeMed