Iris Visser

In 2010 ben ik begonnen met het maken van bedrijfsfilms en uitleganimaties. Complexe informatie vertaal ik naar een passende visuele vorm. Tijdens het proces hou ik alle betrokkenen goed op de hoogte zodat de verwachtingen voor iedereen helder zijn.

Het leukste aan mijn werk vind ik de verschillende vakgebieden die ik leer kennen. Zo heb ik projecten gedaan binnen de geestelijke en fysieke gezondheidszorg, maar ook duurzame bouwprojecten, verschillende overheidsdiensten en het onderwijs, van basis tot universitair, heb ik leren kennen. Ieder project probeer ik zo objectief mogelijk te benaderen om zo tot de essentie van het verhaal te komen.

Kennismaken?

Vanuit een eerste kennismakingsgesprek leer ik het project en team goed kennen. Door goed te luisteren en kritisch door te vragen komen we vaak snel tot een helder plan. Ik zoek daarbij naar een aansluitende vorm en team van specialisten. Ieder project is een unieke puzzel die ik met veel plezier probeer op te lossen! Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen?

Ervaringen van anderen

"Het samenwerken met Iris was erg plezierig. Duidelijke en heldere afspraken. Een strakke planning en de verwachtingen goed weergegeven."
"Prettig zijn de duidelijke stappen waarin Iris werkt. H et creatief omzetten naar beeld en de mogelijkheid om eigen inbreng te geven zijn top."
Sandra Gijmink
Accare
"Iris and her team were diligent, professional and creative. They grasped our complicated brief quickly and produced very impressive results, on time and within budget."
Nicholas Kent
OpeMed