VIER Video & Animatie is gespecialiseerd in het visualiseren van een verhaal op een heldere en eenvoudige manier. Daarbij werk ik direct samen met de klant en indien nodig met andere specialisten.

De afgelopen jaren heb ik veel vakgebieden leren kennen. Zowel de geestelijke als fysieke gezondheidszorg zijn mij goed bekend, maar ook duurzame bouwprojecten, verschillende overheidsdiensten en het onderwijs, van basis tot universitair, heb ik mogen voorzien van ondersteunende visuele producties.

In 2010 ben ik met mijn eenmanszaak begonnen in de Puddingfabriek, vervolgde mijn weg in The Big Building en werk tegenwoordig vanuit voormalig Oog tv hoofdkantoor aan de Akkerstraat in Groningen. In deze creatieve centra heb ik me gespecialiseerd in het maken van uitleg animaties en andere ondersteunende visuele producties.

 

"Het samenwerken met Iris was erg plezierig. Duidelijke en heldere afspraken. Een strakke planning en de verwachtingen goed weergegeven."
Folkert Linnemans
Bouwgroep Dijkstra Draisma
"Prettig zijn de duidelijke stappen waarin Iris werkt. Het creatief omzetten naar beeld en de mogelijkheid om eigen inbreng te geven zijn top."
Sandra Gijmink
Accare
"Iris and her team were diligent, professional and creative. They grasped our complicated brief quickly and produced very impressive results, on time and within budget."
Nicholas Kent
OpeMed

Maak vrijblijvend een afspraak!

Vanuit een eerste kennismakingsgesprek leer ik het team en de vraag achter het project goed kennen. Door openminded te luisteren en kritisch door te vragen komen we vaak snel tot een helder plan. Ik zoek daarbij naar een passende visuele vorm en team van specialisten. Ieder project is een eigen puzzel die ik met veel plezier probeer op te lossen!

rug
provincie-groningen
bouwgroep_dijkstra_draisma
accare